1225 Charleston

GENERAL INFO
SIZE:

50,000 sq ft

SCHEDULE:

12 months


ARCHITECT:

WRNS

DETAILS

Team updates at Google NEST meant updating the existing office space to meet the needs of a new group. To get the space ready for its new tenants, GCI overhauled the entire office, performing a full seismic upgrade which involved the installation of two new sheer walls in the building with 80-foot micro-piles. The project was on such a tight timeline that the team had to break the building into two separate spaces in order to fast track the permit process and hit schedule milestones.

In the end, the new NEST team got a fully upgraded open office area perfect for cross-functional collaboration and spaces like conference rooms, huddle rooms, and phone rooms to give employees privacy when needed.

Back to projects