Salesforce Chase Center Suite

GENERAL INFO
SIZE:

950 sq ft

SCHEDULE:

24 weeks


ARCHITECT:

MCA

DETAILS

Good things come in small packages, and Salesforce’s suite in the Chase Center is no exception. Deeply invested in curated spaces, Salesforce wanted their suite to reflect their brand and give guests an amazing experience at Warriors games.

The 950-square foot space includes plush seating, a full bar, and a state-of-the-art LED screen so guests don’t miss any of the action on the court. It even hosts a living wall, a key design element that’s used frequently in Salesforce offices to give the user a feeling of being outdoors.

To ensure that the build-out met Salesforce’s detailed vision, the GCI team created a full-scale model of the suite before the project even started. Salesforce executives were able to review and approve the space ahead of time, helping reduce changes and streamline communication throughout the course of the project.

Because the build-out was part of the larger construction of the new arena, the GCI team had to coordinate closely across groups to tie systems into the developing base building infrastructure. The project hinged on the signoffs, scheduling, and load-ins for the Chase Center – so timing was key.

Thanks to air-tight planning, the suite was finished well ahead of the Chase Center opening, ready to give lucky Warriors fans incredible game-time experiences for years to come.

Back to projects